Problemfri IT på svenska kontor

Vi ger det mindre bolaget tillgång till de stora bolagens IT-kompetens till en rimlig kostnad. Problemfri IT är inte bara vår vision. Det kan bli er verklighet.

Vi hjälper dig med hela kontorets IT

Över hela Sverige hjälper vi dig med produkter och tjänster så att all din IT fungerar så problemfritt som möjligt. Vi hjälper dig ta fram och hitta rätt lösningar, och ser sedan till att de fungerar löpande. Och så finns vi här för att hjälpa till ifall någonting händer.

IT

När ni samarbetar med oss behöver ni inte underhålla någon lång och krånglig lista med leverantörer och kontaktpersoner.

Till IT

Dokument

En miljö där allt bara fungerar. Vi erbjuder många olika tjänster inom dokumenthantering, som alla fungerar tillsammans.

Till Dokument

http://Mötesrum

Visual Communication

Se till att rätt saker syns. Vi samarbetar med ett antal olika leverantörer, och kan erbjuda allt från projektorer och skärmar till digital skyltning och ljudsystem.

Till Visual Communication

Telefoni

Sitt inte fast i krångliga och kostsamma lösningar som kräver en massa underhåll. Vi kan ge er precis det ni behöver för att kommunicera ännu bättre.

Till Telefoni

Varför litar våra kunder på oss?

Svetsteknik AB
Mycket smidig igångsättning och snabba leveranser. Skönt att Staples Connect tar hand om precis allt så man slipper lägga dagar på att få allt att fungera. John Weiselberg Svetsteknik AB
Campus Västra Skaraborg/Lidköping
Leveransen från Staples Connect tillsammans med både säljare och tekniker kan vi bara berömma. Johan Svensson Campus Västra Skaraborg/Lidköping
Drottning Blankas Gymnasieskola
Staples Connect är snabba och professionella både vad gäller föreslagna lösningar och utförande Vi har gjort många lyckade installationer med dem! Andreas Berntsen Drottning Blankas Gymnasieskola

Varför Staples Connect?

Det problemfria kontoret är inte bara vår vision. Det kan bli er verklighet. Vi brinner för att hjälpa er att klara era utmaningar, och ger oss inte förrän vi hittat en lösning som fungerar för just er.

  • Vi har öppet 7–18 vardagar, med mycket kort inställelsetid
  • Support, drift och övervakning till ett fast månadspris
  • Besparingar på minst 30%
  • Tillgång till våra kompetenta tekniker – när ni behöver dem.

Läs mer om Staples Connect