Möt hösten med glädje och nya IT-lösningar

Passa på att uppdatera hårdvaran inför hösten, så att du kan vara maximalt produktiv. Vi har samlat allt från datorer och mobiler till projektorer och headset till extra bra priser. Allt du behöver för en produktiv höst.

Den här kampanjen är över. Kika gärna vidare hos oss för andra spännande erbjudanden och lösningar.

Effektivare webbmöten när du ser kollegorna och hör allt som sägs

Möten via webben, exempelvis genom Skype for Business, kan vara riktigt smarta. Ibland kan det vara svårt att se eller höra vad som sägs. Slipp det problemet i höst.

http://Jabra%20Speak%20510%20konferenstelefon

Smart liten högtalartelefon från Jabra

Jabra Speak 510 kopplar du in till datorn med USB och är igång direkt. Den är liten och du tar lätt med den i väskan. Perfekt för dig som sitter i mycket webbmöten antingen själv eller med några få kollegor.

Köp direkt i vår webbshop

Ljus XGA-projektor för konferensrummet

Canon LV-X320 är en XGA-projektor med hela 3 200 lumen. Det ger konferensrummet skarpa, detaljerade bilder. Livstiden på lampan är dessutom upp till 6 000 timmar med en 3-årig utbytesgaranti.

Köp direkt i vår webbshop

http://Plantronics%20Voyager%20Focus%20headset

Smart headset från Plantronics för kontoret

Med Plantronics Voyager Focus får du ett headset som passar perfekt på kontoret. När det inte sitter bekvämt på ditt huvud, står det snyggt i sitt ladställ på skrivbordet. Perfekt för dig som sitter i många möten själv eller pratar mycket i telefon.

Köp direkt i vår webbshop


http://Effektiv%20arbetsplats%20med%20problemfri%20IT

Effektivare arbetsplatser både på och utanför kontoret

Passa på att ge dig och dina kollegor möjligheten att jobba ännu mer effektivt både på kontoret, på resande fot, hos kunder eller till och med hemma.

Med en Microsoft Surface Book 2 får kanske marknadens snyggaste PC med bra prestanda. Den är dessutom två enheter i en! Med touchskärmen och tangentbordet får du en fantastisk laptop. Ta loss skärmen och du får en smart surfplatta.

När du är på kontoret kopplar du enkelt ihop den med en extern skärm för ännu bättre produktivitet. Med Lenovo T24i får du en Full-HD 23,8″ skärm som är riktigt snygg på skrivbordet.

Köp direkt i vår webbshop

http://Lenovo%20T24i%20skärm

Lenovo T24i

Med ThinkVision 24i-10 får du en skärm som både är snygg på skrivbordet och som låter dig jobba smartare och smidigare genom att ha flera fönster öppna samtidigt.

Köp direkt i vår webbshop

http://Microsoft%20Surface%20Book%202

Microsoft Surface Book 2

Nya Surface Book 2 är den smarta nya datorn som är dator och surfplatta i ett. Med mer än 4x mer kraft än tidigare och upp till 17 timmars batteritid är det din perfekta vän i arbetet.

Köp direkt i vår webbshop

http://Fujitsu%20Lifebook%20U757

Fujitsu Lifebook U757

Nya Lifebook U757 är en slimmad, ultra-portabel laptop som är perfekt för alla som vill ha bra ergonomi både på kontoret och på resande fot.

Köp direkt i vår webbshop


http://Back%20to%20Work%20med%20Apple%20iPad%20och%20iPhone

Back to Work i stil med Apples iPad och iPhone

Är du en Apple-fan? Vi vet att det finns många av er där ute. Kom tillbaka till kontoret med stil med en iPhone eller iPad. En riktigt bra jobbtelefon och en smart surfplatta som gör det lättare att jobba på resande fot eller ute hos kund.

Köp direkt i vår webbshop

Ring i stil med Galaxy S9+

Det ska vara både roligt och effektivt att jobba. Med Samsung Galaxy S9+ får du en av de bästa Android-telefonerna på marknaden som inte bara funkar bra. Den är dessutom riktigt snygg och ger dig ett seriöst intryck hos kunder.

Köp direkt i vår webbshop


http://Smart%20mobiltelefoni%20med%20Mobil%20som%20tjänst

Trygga mobilparken och slipp oväntade kostnader och krångel

Prenumerera på telefonen istället för att köpa den. Det ger er många fördelar.

Till exempel kan ni byta ut mobilerna mot nya efter 24 månader. Ni får förutsägbara kostnader och ni sparar dessutom pengar jämfört med att köpa.

Välj extra trygghet med försäkring utan värdeminskning med en självrisk på bara 1 000kr. När mobilen gjort sitt ser vi dessutom till att all känslig information raderas, innan de miljöriktigt återvinns.

Håll stenkoll på var en viss mobil är och vem som använder den, spåra kostnader och ta ut rapportera om mobilparken med MDM-lösningen.

Beställ Mobil som Tjänst direkt online från 159kr/mån

http://Problemfri%20arbetsplats%20med%20IT%20Online

Problemfri IT-drift med IT Online

Visst är det skönt att slippa oroa sig över IT-driften? När det bara finns en expert att ringa om någonting krånglar? Som dessutom jobbar proaktivt för att du ska slippa problem!

Det är verkligheten med IT Online. Vi håller dessutom er data säker med avancerad antivirusteknik och gedigna säkerhetskopieringslösningar, och ser till att ni slipper distraherande skräppost.

Ni anpassar servicenivåerna för varje enhet. Ge de viktigaste obegränsad support samtidigt som ni har en lägre servicenivå för andra. Skala upp och ner lösningen enkelt vid behov.

Läs mer on IT Online