Smart samarbete i det problemfria konferensrummet

Tänk dig ett konferensrum som allltid funkar utan att du behöver tänka på tekniken. Du aldrig blir störd mitt i ett möte för att någon ska kolla när du är klar. Videokonferens kopplar du upp dig på med ett klick. Vårt problemfria konferensrum kan bli din verklighet.

http://Mötesrum

Prenumerera på det problemfria konferensrummet från 749 kr/mån

Hur stora är konferensrummet? Litet? Mellanstort? Stort? Beroende på hur stort rummet är väljer du ett av våra tre paket. De är skräddarsydda med rätt teknik för rumsstorleken.

Allt du behöver ingår. Från proffsskärmar till kablar. En av våra duktiga tekniker kommer till er och installerar allt, och kommer sedan tillbaka en gång varje år för att proaktivt förebygga problem. Efter tre år kommer vi och uppgraderar till den senaste tekniken.

Uppstår det några problem ringer eller mailar du till vårt Service Center. Om det behövs hjälper vi dig på plats inom åtta arbetstimmar. Du betalar bara en enkel månadskostnad. Smidigt, eller hur?

Läs mer om konferensrum som tjänst ›


http://Mötesrumsbokning

Bli aldrig störd mitt i mötet. Skaffa vårt rumsbokningssystem.

Med vårt bokningssystem för konferensrum får varje konferensrum en skärm. Där ser alla tydligt när konferensrummet är upptaget och ledigt. Är du sugen på ett spontanmöte eller ett telefonsamtal i lugn och ro bokar du rummet direkt med två klick.

På så vis slipper ni bli störda mitt i möten. Alla ser rummets status tydligt. Att slippa bli störda ökar effektiviteten i era möten, och är mer professionellt mot era kunder.

Bokar ni möten via Office 365 eller Google G Suite? Det kan ni fortsätta med, eftersom bokningssystemet integrerar sömlöst med båda två.

Läs mer om mötesrumsbokning ›


http://Exempel%20på%20videokonferens

Problemfria videomöten, var du än befinner dig.

Minska restid och öka effektiviteten med rätt utrustning för videokonferens. Vi vill att digitala möten ska vara lika friktionsfria som att gå in i ett vanligt rum.

Oavsett var du befinner dig eller på vilken enhet du är kan du ansluta till ett möte i vårt videokonferenssystem.

När du är på språng ansluter du via din smartphone (både Android & iOS) eller via din surfplatta. På datorn kopplar du smidigt upp dig (både Mac & PC) och på kontoret går du bara in i konferensrummet.

Läs mer om videokonferens ›

Svetsteknik AB
Mycket smidig igångsättning och snabba leveranser. Skönt att Staples Connect tar hand om precis allt så man slipper lägga dagar på att få allt att fungera. John Weiselberg Svetsteknik AB
Campus Västra Skaraborg/Lidköping
Leveransen från Staples Connect tillsammans med både säljare och tekniker kan vi bara berömma. Johan Svensson Campus Västra Skaraborg/Lidköping
Drottning Blankas Gymnasieskola
Staples Connect är snabba och professionella både vad gäller föreslagna lösningar och utförande Vi har gjort många lyckade installationer med dem! Andreas Berntsen Drottning Blankas Gymnasieskola
Särskilt utvald teknik
Installation
Tillgänglighetsgaranti
Obegränsad support

Glöm inte den mobila kommunikationen

Konferensrummet i all ära, men du spenderar antagligen mer tid på andra ställen. Se till att du är effektiv med smarta lösningar för mobil kommunikation.

Problemfria mobiler till fast pris

Med mobil som tjänst har ni alltid telefonerna ni behöver, utan oväntade kostnader och onödigt krångel på en samlad faktura.

Läs mer

Flexibel molnväxel

Våra molnväxlar erbjuder inte bara flexibilitet, de förenklar även medarbetarnas vardag. Ni betalar en fast avgift per användare och månad.

Läs mer

Ta vara på viktiga affärstillfällen

Med vår svarstjänst kan ni lita på att alla viktiga meddelanden kommer fram även när ni behöver fokusera på annat än att svara i telefon.

Läs mer

Din partner för det problemfria kontoret

Med oss på Staples Connect har ni en partner för hela kontorets teknik. Från IT till dokumentlösningar, telefon och visuell kommunikation. Du får en fast månadskostnad på allt från IT-drift till mobiltelefoni och utskrifter. Och konferensrummen såklart.

Men det slutar inte där. Eftersom vi är en del av Staples kan du samla alla dina kontorsinköp från en leverantör. Så slipper ni lägga onödig tid på inköp. Tid som ni kan lägga på verksamheten och era kunder.

Läs mer om oss ›