Dokument

Inom dokumenthantering erbjuder vi många olika tjänster. Alla tjänster stödjer våra smidiga lösningar inom bland annat skrivare, copyprinters, posthantering och storformatsutskrifter.

Digital fakturahantering effektiviserar hanteringen

Med digital fakturahantering får du enklare och billigare hantering av fakturor och en större kontroll. Vi genomför en gedigen behovsanalys, översyn av hårdvara, mjukvaruleverans samt installation och testkörning. Allt detta helt oberoende av vilket affärssystem eller vilken hårdvara du jobbar med.

Läs mer om digital fakturahantering »

Smarta arkivsystem

Massor av tid och pengar spenderas för att hitta ett dokument eller speciell information när man är tvungen att leta igenom pappersarkiv. Till och med digitalisering av dokument är värdelös utan logik i lagringen så att dokumentet enkelt kan hittas. Vi hjälper dig med ett smart och smidigt arkivsystem.

Läs mer om arkivsystem »

Utskrift & scanning

Vi erbjuder såväl utskrifts- som scanningslösningar med teknik från ledande varumärken. Hos oss hittar du såväl copyprinters, storformat och vanliga skrivare, till scanners och smidiga scanlösningar.

Hela vårt sortiment är skapat för att vi skall kunna ge dig en problemfri IT.

Scanlösningar och tolkning

För att nå det ”papperslösa kontoret” på riktigt krävs en robust och smidig scanlösning. Med våra scanlösningar som inkluderar tolkning slipper du massa arbete, och får in datan från pappret rätt in digitalt. Visst låter det smidigt?

Läs mer om scanlösningarna »

Mjukvara

Vi har mjukvara från de stora varumärkena inom IT, såsom Microsoft, Apple, Adobe med många flera. Allt för att du skall få rätt lösning inom mjukvara. Som vanligt är vårt mål att se till att din IT blir helt problemfri.

Läs mer om mjukvara »

Printanalys: Spara pengar med rätt utskriftslösning

En kostnad man har förbisett länge inom IT branschen är kostnader för skrivare och kopiatorer. Genom att optimera funktionen för utskrifter och kopiering kan man göra stora kostnadsbesparingar. Med hjälp av en printanalys får ni hjälp att optimera er utskriftslösning både när det gäller ekonomi och funktion.

Läs mer om printanalys »