Dokumenthantering

Dokumenthantering är mycket mer än bara utskrifter. Vill du glömma pärmar, slipp obegripliga mappstrukturer och upplev ordning och reda? Skapa, dela och samla alla era dokument på en och samma plats? En effektiv dokumenthantering kan förändra era arbetsprocesser och spara er mycket tid.

Fakturahantering

Effektivisera hanteringen av inkomna fakturor. Med vår fakturahantering med tolkingstjänst sköter du kontering och attest av såväl stora som små fakturavolymer, snabbt och enkelt.

Läs mer

Avtalshantering

Säkerställ din verksamhets samtliga avtal och effektivisera era arbetsflöden. Samla alla dina avtal på en lättillgänglig och säker plats och få en tydlig överblick.

Läs mer

Arbetsflöden

Upptäck hur du kan effektivisera din verksamhet genom att förbättra företagets informationsflöde och öka produktiviteten med digitala dokumentprocesser.

Läs mer

Säkra utskrifter

Få kontroll över din informationssäkerhet med verktyg som skyddar åtkomst till infrastruktur och dokument. Mobila arbetsstyrkor och distansarbete skapar utmaningar för informationssäkerheten.

Våra säkra utskriftslösningar hjälper dig att se till att endast betrodda medarbetare och gäster kan få tillgång till er utskriftsinfrastruktur, samtidigt som de erbjuder maximal bekvämlighet för användarna.

Läs mer om säkra utskrifter