Problemfri IT

Vi är en märkesoberoende leverantör. Detta ger dig som kund en kontaktyta och leverantör för att täcka alla dina behov på kontoret. Vi erbjuder det mesta från hårdvara till mjukvara, och självklart support. Ja, faktiskt allt som behövs för att säkerställa problemfri IT på ert kontor.

En fullständig och problemlös IT-miljö

Med våra tjänster inom IT kan vi leverera en komplett IT-miljö med alla dess delar, från säkerhetskopiering till centrala molntjänster och nätverk.

Våra kunniga tekniker finns alltid på plats för att hjälpa till att konfigurera och installera alla olika delar i IT-miljön så att den blir problemfri. För det är just det som är vårt ledord och motto. Vi arbetar för problemfri IT på svenska kontor.

 

it-connect-art

Backup

Att förlora data är speciellt jobbigt eftersom data är svårt att få tillbaka när det väl är borta. Med en backup går du helt säker. Våra backuper lagras i våra avancerade disklagringssystem i en av Sveriges säkraste datorhallar.

Mer om backuplösningar »

Molntjänster

Genom molntjänster eller hosting som det även kallas får du som kund en säker, stabil och anpassad lösning utan att behöva lägga ner tid på drift och installation till ett fastpris per månad. Det blir enkelt att växa i din IT-miljö utan att det behöver innebära stora investeringar.

Mer om molntjänster »

Projektledning

Alla större förändringar av kunders IT-, konferens- eller dokumentmiljö kräver noggrann planering, oavsett om det är migrering, nyinstallation eller utveckling. Vi jobbar med att utföra och projektleda IT-projekt hela tiden. Det gör att vi kan ge dig extra trygghet i genomförandet.

Läs mer om projektledning »

Nätverks- och klientsäkerhet

Staples Connect arbetar lika fokuserat med nätverkssäkerhet som med klientsäkerhet. Dessutom erbjuder vi en teknologi som möjliggör för lösningarna att kommunicera med varandra och arbeta tillsammans. Lösningen sköts naturligtvis centralt av er eller av oss som till fast en månadskostnad.

Läs mer om nätverks- och klientsäkerhet »

Nätverk

Nätverk är navet i alla IT-system och blodomloppet för all datatrafik. Ett icke fungerande nätverk kan ställa till med stora störningar i er verksamhet och orsaka snabbt stegrande kostnader som följd. Vi erbjuder er den bästa nätverkslösningen för er verksamhet, vare sig det gäller brandväggar, intelligenta switchar eller trådlösa accesser.

Läs mer om nätverk »

IT-konsultation

Via IT-konsultation erbjuder vi en bred och diger tjänsteportfölj med skräddarsydda lösningar som kan anpassas för att optimera er affärsverksamhet, vare sig det gäller hostade serverparker, fjärrstyrd drift och övervakning med automatiserad managering, VDI-lösningar eller traditionell fältkonsultation.

Läs mer om IT-konsultation »

bank

Flexibla finanseringslösningar

Finanseringsbolag kan ibland vara jobbiga att ha att göra med. Därför har vi vårt eget finanseringsbolag, Staples Connect Finans. Tillsammans kan vi hitta flexibla finansieringslösningar för dig.

Genom bland annat leasing, hyra, flexhyra och avbetalning behöver ni inte binda något kapital i utrustning och väljer fritt bland marknadens hårdvara och lösningar. Genom vår unika flexhyra kan ni byta ut produkter om behoven ändras, eller uppdatera till nyare utrustning under löpande kontrakt.

Läs mer om finansering »