Om oss

Staples Connect grundades i mitten av 90-talet och levererar idag rena IT konsulttjänster, servicetjänster av IT hårdvara, skrivare och multifunktionella produkter, konferensteknik och allt till detta tillhörande kring- utrustning & teknik. Verksamheten omsatte ca 300 miljoner per sista bokslut 
och sysselsätter cirka 200 medarbetare i Sverige.

IT Online: Proaktiv övervakning till fast pris

Sedan några år har utvecklingen av konceptet IT Online ökat dramatiskt hos Staples Connect vilket bidragit till en tillväxt om cirka 30% per år. IT Online erbjuder en proaktiv övervakning och åtgärd på distans samt på plats hos kund till ett fast pris per enhet.

Dygnet-runt-övervakning av datorer, servrar, printers, MFP, mjukvaror, nätverksenheter, AV utrustning och mobila enheter sker till ett pris som normalt är lägre än vad man är van att betala för sin IT drift, detta med service och support som vida överstiger traditionell leverans.

Läs mer om IT Online »

Trygg finansiering i eget finansbolag

För att leverera en så flexibel och kundanpassad lösning som möjligt, äger och driver vi även eget finansbolag, Staples Connect Finans. Detta gör att vi kan hjälpa svenska kontor att bli effektivare och mer lönsamma, med fokus på att göra det så problemfritt som möjligt, genom utmärkt kunskap och djupt personligt engagemang.

Läs mer om finansering »

ISO-certifierade för ledning och miljö

Vi tar kvalitet på största allvar. Därför arbetar vi hårt för att uppnå målen som ställs för ISO-certifiering, dels inom ledningssystem och miljöledningssystem. Vi har certifikat för både ISO 9001 (ledning) och ISO 14001 (miljöledning) som prövas oberoende och intygas av SP Sveriges tekniska forskningsinstitut.

Ladda ned vårt ISO 9001-certifikat

Ladda ned vårt ISO 14001-certifikat

En del av Staples sedan 2015

2015 förvärvades bolaget av Staples Sweden AB med huvudkontor i Borås. Staples som grundades 1986 i Boston är ett globalt bolag och världens ledande leverantör av kontorsmaterial, datatillbehör teknisk utrustning som skrivare och dokumenthanteringsprodukter, möbler, hygien- och städartiklar samt olika typer av service.

Med sina tre försäljningskanaler: Online (försäljning till mindre kunder online), Advantage (försäljning till större kunder via avtal) och Butik (försäljning till alla kunder via butik) har Staples sedan starten haft som ambition att leverera enkelhet och nu med visionen, alla produkter din arbetsplats behöver för att lyckas.

Staples betjänar idag konsumenter, företag och organisationer av alla storlekar i 27 länder runtom i Nord- och Sydamerika, Europa, Asien och Australien.

I Europa finns Staples representerat i följande länder: Sverige, Danmark, Norge, Finland, England, Irland, Frankrike, Tyskland, Italien, Spanien, Österrike, Belgien, Holland, Luxemburg, Polen och Portugal. Mer information om Staples (Nasdaq: SPLS) hittar du på: http://www.staples.com

Vad säger våra kunder?

Många företag litar på oss för att se till att deras IT fungerar problemfritt.

Från det första telefonsamtalet har Staples Connect varit en alltigenom positiv kontakt. Snabba i sin kommunikation, vänliga, tillmötesgående och oerhört kunniga inom sitt område. Vår skola stod inför att införskaffa ChromeBooks till eleverna och vi fick all den hjälp och stöttning vi kunde begära från Staples Connect. Den goda kontakten med Staples Connect fortsätter, så vi känner oss väl omhändertagna och mycket trygga i våra val - både av leverantör och produkt. Gunnar Pedersen Orust montessori