Om oss

Vi brinner för att hjälpa er att klara era utmaningar, och ger oss inte förrän vi hittat en lösning som fungerar för just er.

Problemfri IT i över 20 år

I över 20 år har vi har levererat varor och tjänster inom IT-sektorn. Dagligen hjälper vi kunder med allt från rena IT-konsulttjänster till service för skrivare och konferenssystem, samt all tillhörande kringutrustning och teknik.

Våra konsulter med gedigen Microsoft-, Apple- och Linux-kompetens ser till att du som kund inte bara får tillgång till teknisk kompetens i toppklass, utan även IT- konsulter med hög social förmåga, en proaktiv inställning och en stor lyhördhet för just era behov.

ISO-certifierade för ledning och miljö

Vi tar kvalitet på största allvar. Därför arbetar vi hårt för att uppnå målen som ställs för ISO-certifiering, dels inom ledningssystem och miljöledningssystem.

Vi har certifikat för både ISO 9001 (ledning) och ISO 14001 (miljöledning) som prövas oberoende och intygas av SP Sveriges tekniska forskningsinstitut.

ISO 9001-certifikat ISO 14001-certifikat

Vi hjälper dig med hela din IT-miljö

Över hela Sverige hjälper vi dig med produkter och tjänster så att all din IT fungerar så problemfritt som möjligt. Vi hjälper dig ta fram och hitta rätt lösningar, och ser sedan till att de fungerar löpande. Och så finns vi här för att hjälpa till ifall någonting händer.

IT

När ni samarbetar med oss behöver ni inte underhålla någon lång och krånglig lista med leverantörer och kontaktpersoner.

Läs mer

Dokument

En miljö där allt bara fungerar. Vi erbjuder många olika tjänster inom dokumenthantering, som alla fungerar tillsammans.

Läs mer

http://Mötesrum

Visual Communication

Se till att rätt saker syns. Vi samarbetar med ett antal olika leverantörer, och kan erbjuda allt från projektorer och skärmar till digital skyltning och ljudsystem.

Läs mer

Telefoni

Sitt inte fast i krångliga och kostsamma lösningar som kräver en massa underhåll. Vi kan ge er precis det ni behöver för att kommunicera ännu bättre.

Läs mer

En del av Staples sedan 2015

Vi hette enbart Connect fram till 2015, då vi förvärvades av Staples Sweden AB efter en tids strategiskt samarbete. Idag är vi ett helägt dotterbolag till Staples, en av världens ledande leverantörer av kontorsmaterial, datatillbehör och teknisk utrustning.

Staples som grundades 1986 i Boston är ett globalt bolag och världens ledande leverantör av kontorsmaterial, datatillbehör teknisk utrustning som skrivare och dokumenthanteringsprodukter, möbler, hygien- och städartiklar samt olika typer av service.