Börja med att prenumerera på mobilen

Alla behöver en mobil idag. När ni prenumererar på mobilerna med mobil som tjänst har ni alltid telefonerna ni behöver, utan oväntade kostnader och onödigt krångel.

Välj enkelt nivå utifrån era behov. Skal och skydd, försäkring, asset management och swap är några av fördelarna som ser till att tekniken bara rullar på problemfritt.

iPhone eller Android spelar ingen roll. Ni hittar smidigt telefoner som passar, antingen iPhone, Android eller från vårt skräddarsydda tough-upplägg, om ni verkar i en lite hårdare arbetsmiljö.

Läs mer om mobil som tjänst ›

Koppla sen in vår flexibla molnväxel

Våra molnväxlar ger er allt ni behöver i en modern telefonväxel, utan allt krångel med att underhålla, installera och driva den. Den kan hantera såväl mobiler som fasta telefoner och softphones.

Sitter ni med Office 365? Då kopplar vi ihop dem så får ni ännu smidigare telefoni, rakt in i Skype for Business eller Teams. Lägg resurserna på kundsamtalen, istället för på växeln.

Läs mer om vår molnväxel ›

Picken över i:t med utvalda tillval

Med tillvalen får du en ännu smidigare helhetslösning som förbättrar företagets kommunikation och ger er problemfri telefoni.

Återuppringning

Ring upp kunderna istället för att låta dem vänta. Vår återuppringningstjänst ger både nöjdare kunder och mindre stressade handläggare.

Läs mer

Kontaktcenter

Med vårt molnbaserade kontaktcenter har ni alltid en tydlig överblick över alla pågående kontakter, och kan alltid se till att de hanteras på bästa sätt.

Läs mer

Svarstjänst

Varje kundsamtal som inte når fram till en telefonist är en affär ni riskerar att gå miste om. Ta vara på fler affärstillfällen med vår svarstjänst.

Läs mer

http://Kund%20-%20Kramer%20Sweden%20-%20Molnväxel

Kramer Sweden

Molnväxel med flexibla ändringar under bindningstiden

Kramer levererar audio- och videolösningar tillsammans med deras partners till kunder på alla sex kontinenter. I Sverige har Kramer Sweden varit en av Staples Connects kunder under en lång tid. När det var dags att se över telefonin, var det bara naturligt att prata med en av Staples Connects telefoniexperter.

Läs mer om vår lösning för Kramer Sweden ›

Varför litar våra kunder på oss?

Campus Västra Skaraborg/Lidköping
Leveransen från Staples Connect tillsammans med både säljare och tekniker kan vi bara berömma. Johan Svensson Campus Västra Skaraborg/Lidköping
Drottning Blankas Gymnasieskola
Staples Connect är snabba och professionella både vad gäller föreslagna lösningar och utförande Vi har gjort många lyckade installationer med dem! Andreas Berntsen Drottning Blankas Gymnasieskola
Sjömarkens Isolering
Jag är inte en speciellt datakunnig person utan för förlita mig på att grejerna funkar. Staples Connect återkopplar snabbt, kan prata allt från super-tekniska termer till "vanlig svenska" och håller en otroligt proffsig och hög nivå. Kristina Fixander Sjömarkens Isolering

Frågor? Vi finns här för dig.

Lämna dina uppgifter så vi av oss inom kort och pratar mer. Du kan också alltid ringa oss på 0771 - 68 30 00 eller maila oss på info@staplesconnect.se.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Glöm inte konferensrummet!

Tänk dig ett konferensrum som allltid funkar utan att du behöver tänka på tekniken. Videokonferens kopplar du upp dig på med ett klick. Vårt problemfria konferensrum kan bli din verklighet.

http://Digitalt%20konferensrum

Prenumerera på det problemfria konferensrummet

Hur stora är konferensrummet? Litet? Mellanstort? Stort? Beroende på hur stort rummet är väljer du ett av våra tre paket. De är skräddarsydda med rätt teknik för rumsstorleken.

Allt du behöver ingår. Från proffsskärmar till kablar. En av våra duktiga tekniker kommer till er och installerar allt, och kommer sedan tillbaka en gång varje år för att proaktivt förebygga problem. Efter tre år kommer vi och uppgraderar till den senaste tekniken.

Uppstår det några problem ringer eller mailar du till vårt Service Center. Om det behövs hjälper vi dig på plats inom åtta arbetstimmar. Du betalar bara en enkel månadskostnad. Smidigt, eller hur?

Läs mer om konferensrum som tjänst ›

http://Videokonferens

Problemfria videomöten, var du än befinner dig.

Minska restid och öka effektiviteten med rätt utrustning för videokonferens. Vi vill att digitala möten ska vara lika friktionsfria som att gå in i ett vanligt rum.

Oavsett var du befinner dig eller på vilken enhet du är kan du ansluta till ett möte i vårt videokonferenssystem.

När du är på språng ansluter du via din smartphone (både Android & iOS) eller via din surfplatta. På datorn kopplar du smidigt upp dig (både Mac & PC) och på kontoret går du bara in i konferensrummet.

Läs mer om videokonferens ›