Smart samarbete i det problemfria konferensrummet

Tänk dig ett konferensrum som allltid funkar utan att du behöver tänka på tekniken. Videokonferens som du kopplar upp dig på med ett klick. Det problemfria konferensrummet är inte bara vår vision. Det kan bli er verklighet.

Det problemfria konferensrummet till fast pris

Hur stort är konferensrummet? Berättar du det för oss ger vi dig ett fast pris per månad på tekniken i ditt konferensrum. Support ingår dessutom alltid. Enkelt va?

http://Mötesrum

Konferensrum som tjänst

Alltid ett modernt utrustat konferensrum som alltid står redo för er att använda både för problemfria möten — både fysiska och digitala. Till ett fast pris varje månad.

Läs mer

http://Videokonferens

Videokonferens

Minska restid och öka effektiviteten med rätt utrustning för videokonferens. För att digitala möten ska vara lika friktionsfria som att gå in i ett vanligt rum.

Läs mer

http://Mötesrumsbokning

Digital rumsbokning

Digital bokning för problemfria möten. Gör det lätt för alla i företaget att hitta och boka lediga rum snabbt och enkelt. Fria upp outnyttjad tid i konferensrummen.

Läs mer

Vi hjälper dig med hela din IT-miljö

Över hela Sverige hjälper vi dig med produkter och tjänster så att all din IT fungerar så problemfritt som möjligt. Vi hjälper dig ta fram och hitta rätt lösningar, och ser sedan till att de fungerar löpande. Och så finns vi här för att hjälpa till ifall någonting händer.

IT

När ni samarbetar med oss behöver ni inte underhålla någon lång och krånglig lista med leverantörer och kontaktpersoner.

Till IT

Dokument

En miljö där allt bara fungerar. Vi erbjuder många olika tjänster inom dokumenthantering, som alla fungerar tillsammans.

Till Dokument

http://Mötesrum

Visual Communication

Se till att rätt saker syns. Vi samarbetar med ett antal olika leverantörer, och kan erbjuda allt från projektorer och skärmar till digital skyltning och ljudsystem.

Till Visual Communication

Telefoni

Sitt inte fast i krångliga och kostsamma lösningar som kräver en massa underhåll. Vi kan ge er precis det ni behöver för att kommunicera ännu bättre.

Till Telefoni

Varför Staples Connect?

Det problemfria kontoret är inte bara vår vision. Det kan bli er verklighet. Vi brinner för att hjälpa er att klara era utmaningar, och ger oss inte förrän vi hittat en lösning som fungerar för just er.

  • Vi har öppet 7–18 vardagar, med mycket kort inställelsetid
  • Support, drift och övervakning till ett fast månadspris
  • Besparingar på minst 30%
  • Tillgång till våra kompetenta tekniker – när ni behöver dem.

Läs mer om Staples Connect

VänerEnergi
Vi är väldigt nöjda med de produkter vi leasar av Staples Connect. Behöver vi hjälp med något får vi snabb och trevlig support. Maria Lidmer VänerEnergi
Drottning Blankas Gymnasieskola
Staples Connect är snabba och professionella både vad gäller föreslagna lösningar och utförande Vi har gjort många lyckade installationer med dem! Andreas Berntsen Drottning Blankas Gymnasieskola
Campus Västra Skaraborg/Lidköping
Leveransen från Staples Connect tillsammans med både säljare och tekniker kan vi bara berömma. Johan Svensson Campus Västra Skaraborg/Lidköping