Upplev det problemfria kontoret

Det problemfria kontoret är inte bara vår vision. Det kan bli er verklighet. Vi hjälper dig med tjänsterna du behöver för att kunna arbeta problemfritt. Vill du veta mer om hur det kan vara att jobba där?

Vi hjälper dig med hela din IT-miljö

Över hela Sverige hjälper vi dig med produkter och tjänster så att all din IT fungerar så problemfritt som möjligt. Vi hjälper dig ta fram och hitta rätt lösningar, och ser sedan till att de fungerar löpande. Och så finns vi här för att hjälpa till ifall någonting händer.

IT

När ni samarbetar med oss behöver ni inte underhålla någon lång och krånglig lista med leverantörer och kontaktpersoner.

Till IT

Dokument

En miljö där allt bara fungerar. Vi erbjuder många olika tjänster inom dokumenthantering, som alla fungerar tillsammans.

Till Dokument

Visual Communication

Se till att rätt saker syns. Vi samarbetar med ett antal olika leverantörer, och kan erbjuda allt från projektorer och skärmar till digital skyltning och ljudsystem.

Till Visual Communication

Telefoni

Sitt inte fast i krångliga och kostsamma lösningar som kräver en massa underhåll. Vi kan ge er precis det ni behöver för att kommunicera ännu bättre.

Till Telefoni

Antivirus - Komplett molnbaserat skydd

Vi sköter installationer och uppdateringar för alla era datorer, servrar och mobila enheter, och identifierar och åtgärdar snabbt eventuella problem med uteblivna uppdateringar. Ni får arbetsro och trygghet, och kan lägga er tid på att jobba med det ni ska istället för att se efter ert virusskydd.

Läs mer om antivirus

Växel i molnet

Med vår molnbaserade växel kan ni jobba på i lugn och ro, och låta oss se till att era telefoner alltid fungerar som de ska. Finns med koppling till Office 365 och Skype for Business. Utöka vid behov med återuppringning, svarstjänst och kontaktcenter för en samlad helhetslösning.

Läs mer om växlar

Varför Staples Connect?

Det problemfria kontoret är inte bara vår vision. Det kan bli er verklighet. Vi brinner för att hjälpa er att klara era utmaningar, och ger oss inte förrän vi hittat en lösning som fungerar för just er.

  • Vi har öppet 7–18 vardagar, med mycket kort inställelsetid
  • Support, drift och övervakning till ett fast månadspris
  • Besparingar på minst 30%
  • Tillgång till våra kompetenta tekniker – när ni behöver dem.

Läs mer om Staples Connect