Om oss

Staples Connect grundades i mitten av 90-talet och levererar idag rena IT konsulttjänster, servicetjänster av IT hårdvara, skrivare och multifunktionella produkter, konferensteknik och allt till detta tillhörande kring- utrustning & teknik. Verksamheten omsatte ca 300 miljoner per sista bokslut och sysselsätter cirka 200 medarbetare i Sverige.

ISO-certifierade för ledning och miljö

Vi tar kvalitet på största allvar. Därför arbetar vi hårt för att uppnå målen som ställs för ISO-certifiering, dels inom ledningssystem och miljöledningssystem.

Vi har certifikat för både ISO 9001 (ledning) och ISO 14001 (miljöledning) som prövas oberoende och intygas av SP Sveriges tekniska forskningsinstitut.

ISO 9001-certifikat ISO 14001-certifikat

En del av Staples sedan 2015

2015 förvärvades bolaget av Staples Sweden AB med huvudkontor i Borås. Staples som grundades 1986 i Boston är ett globalt bolag och världens ledande leverantör av kontorsmaterial, datatillbehör teknisk utrustning som skrivare och dokumenthanteringsprodukter, möbler, hygien- och städartiklar samt olika typer av service.

Med sina tre försäljningskanaler: Online (försäljning till mindre kunder online), Advantage (försäljning till större kunder via avtal) och Butik (försäljning till alla kunder via butik) har Staples sedan starten haft som ambition att leverera enkelhet och nu med visionen, alla produkter din arbetsplats behöver för att lyckas.

Staples betjänar idag konsumenter, företag och organisationer av alla storlekar i 27 länder runtom i Nord- och Sydamerika, Europa, Asien och Australien.

I Europa finns Staples representerat i följande länder: Sverige, Danmark, Norge, Finland, England, Irland, Frankrike, Tyskland, Italien, Spanien, Österrike, Belgien, Holland, Luxemburg, Polen och Portugal. Mer information om Staples (Nasdaq: SPLS) hittar du på: http://www.staples.com