Mobilitet

Mobilitet har mest handlat om tillgången till din e-post och kalender. Nu ser allt fler företag värdet och potentialen med mobilitet och de möjligheterna som det ger. Genom att arbeta mobilt kan du agera snabbare och bli konkurrenskraftigare, vägen till beslut blir kortare och du får nöjdare kunder med snabba svarstider

Mobil som tjänst

Önskar ni att ni hade bättre kontroll över er mobilpark? Hos oss kan ni abonnera på mobiler som en tjänst, vilket ger många fördelar.

Till exempel kan ni byta ut mobilerna mot nya efter 24 månader, ni får förutsägbara kostnader och ni sparar dessutom pengar jämfört med att köpa!

Behöver ni många enheter, eller behöver hålla extra koll på dem, så att ni alltid kan se var en viss mobil är och vem som använder den, spåra kostnader för en mobil eller få ut rapporter om mobilparken, så kan ni spara ännu mer pengar och underlätta er administration genom att lägga till vår MDM-lösning.

Läs mer om mobil som tjänst

Mobil inomhustäckning

Med tjänsten mobil inomhus får ni täckning i hela kontoret, så att ni alltid går att nå när det gäller.

Det finns många olika anledningar till att mobiltäckningen inte alltid fungerar som den ska inomhus – och lika många onödiga problem och irritationsmoment som kan uppstå när samtal drabbas av störningar och avbrott. Med vårt repeaternät får ni en kraftfull och stabil radiosignal som ni kan räkna med i alla lägen.

Läs mer om mobil inomhustäckning