Växlar

Våra molnväxlar erbjuder inte bara flexibilitet för organisationen, de förenklar även medarbetarnas vardag på en många olika sätt. Ni betalar en fast avgift per användare och månad.

Soluno Växel

Molnväxeln från Soluno ger er allt ni behöver i en telefonväxel, utan allt krångel med att underhålla, installera och driva den. Den kan hantera såväl mobiler som fasta telefoner och softphones, och har en mängd anpassningsmöjligheter som gör att vi kan se till att den passar er verksamhet perfekt.

Läs mer om Soluno

Cellip Växel

Cellips molnväxlar är de enda som är utformade särskilt för att användas med Skype. De finns i tre olika utföranden, för olika kundsegment, och passar perfekt för företag som redan ringer med Skype for Business eller är på väg in i Office 365-ekosystemet.

Läs mer om Cellip

Operatörsoberoende
Flexibel växel
Stöd för Office 365
Ingen bindningstid

Tilläggstjänster

Återuppringning

Alla hatar att sitta i telefonkö, men nu kan ni se till att era kunder slipper det med vår återuppringningslösning.

Läs mer om återuppringning

Kontaktcenter

Vårt molnbaserade kontaktcenter ger en tydlig överblick över alla pågående kontakter, och gör att kundernas ärenden går snabbare att lösa.

Läs mer om kontaktcenter

Svarstjänst

Med vår svarstjänst behöver ni inte gå miste om några affärstillfällen i onödan: alla samtal fångas upp av en livs levande telefonist.

Läs mer om svarstjänst