Visual Communication

Inom Visual Communication är vi märkesoberoende. Detta ger dig som kund en kontaktyta och leverantör för att täcka alla dina behov på kontoret.

Digital skyltning

Digital skyltning är det mest proffsiga kommunikationsverktyget på marknaden i dagsläget. Med hjälp av digital skyltning kan man vara väldigt kreativ genom att lägga ut filmer, bilder, RSS- flöden samt ha färdiga fält på skärmen där man kan uppdatera med text direkt. Utifrån era önskemål och/eller grafiska profiler skapar vi en mall, sedan uppdateras budskap på ett enkelt sätt av era användare genom en webbsida.

Läs mer om digital skyltning »

AV-utrustning

Vi levererar allt från det lilla konferensrummet med en projektor och duk till det stora konferensrummet med avancerade styrsystem med helhetstjänster för uppsättning och installation. Vårt fokus är att det ska vara enkelt för användarna.

Mer om AV-utrustning »

Interaktiva skrivtavlor

Peka med fingret och byt bild i Powerpoint, ta upp en penna och rita eller skriv en kommentar över Excelkalkylen och bäst av allt – skriv ut eller e-posta alla möteskommentarer direkt till deltagarna i t ex PDF format. Med hjälp av interaktiva skrivtavlor blir dina presentationer mer levande och du kan vara otroligt kreativ.

Läs mer »

Moderna konferenslösningar

Det kan vara olika typer av utrustning i de olika konferensrummen, så som ljud, bild, ljus, mörkläggning etc, men fortfarande lika enkelt att sätta igång utrustningen. Man ska inte behöva några fjärrkontroller eller krångla med sladdar beroende på vad det är för typ av enhet man kopplar in, det skall bara vara problemfritt och fungera.

Läs mer om våra konferenslösningar »

Videokonferens

Videokonferenslösningar gör att man på ett enkelt och effektivt sätt kan träffa medarbetare och kunder runt om i Sverige och världen utan att behöva resa. Du kan koppla upp dig var som helst, oavsett vilken enhet du använder. Mötestjänsterna är fullt kompatibla med Microsoft Lync och möjliggör även videostreaming av möten.

Läs mer om videokonferens »